« Terug naar website
Naam:
E-mail:
Bericht:

[1] 2 3 4 5 6Ouder
Berichten: 1 t/m 15 van de 79
Aantal pagina's: 6
13:57 14-09-2022
Rudy van de Wiele
ik ben de gelukkige eigenaar van een Oklahoma bbq met serienummer 05617, nog steeds in gebruik mijn vraag is hoe oud, wanneer is deze bbq geproduceerd ?

met vriendelijke groet,
rudy van de Wiele
Geantwoord op: 15:41 14-09-2022

Beste Rudy,

Dit zal u aan de producent moeten vragen van het merk welke u heeft. Deze zal dit wellicht kunnen vertellen echter zijn wij een verkoop punt welke dit niet bijhoud.

In ieder geval nog vele jaren plezier van uw smoker!
Met vriendelijke groet,
Chris
MultiFlame

12:31 20-08-2019
Jeroen
Goedemiddag,
Ik kwam op internet de longhorn combo 3 in 1 tegen. Kunnen jullie deze ook leveren .
Alvast bedankt,

Met vriendelijke groet,
Jeroen
Geantwoord op: 08:13 21-08-2019

Beste Jeroen,

Wij hebben deze helaas niet.
Het kan zijn dat hij in het volgende seizoen erbij komt. dit is afhankelijk van de leverancier.

Met vriendelijke groet,
MultiFlame
Oklahomabbq.nl

17:03 18-03-2018
Jean-Paul
Goedemiddag,

Ik heb problemen met het inbranden van mijn Oklahoma smoker, ik krijg het niet voor elkaar om de temperatuur tot het hoogste punt te krijgen.

Nu moet dit het beste gaan met een goed droog houtblok. Zoals http://oklahomabbq.nl/oklahoma/accessoires/brandhout.htm

Maar deze zijn uitverkocht, wat kan ik dan het beste als alternatief gebruiken?

Ik hoor het graag.
Geantwoord op: 14:56 19-03-2018

Beste Jean-Paul,

De Oklahoma smokers kunnen met diverse soorten hout ingebrand worden. Wij zitten momenteel in een wisseling met houtleverancier. Voor het inbranden en gebruik kunt u gewoon schoon en droog hout gebruiken wat op diverse plekken te verkrijgen is.

Wij hebben momenteel enkel de Eiken blokken.
Zie: Eiken brandhout hier

Mocht u nog vragen hebben dan verneem ik deze graag.
Met vriendelijke groet,
MultiFlame.nl

05:36 24-10-2017
Leen
Het voordeel van zonnebloemolie is dat deze kleefvrij opdroogt.
22:26 23-10-2017
Leen
Voor het onderhoud van de Oklahoma Joe gebruik ik al jaren zonnebloemolie. Het voordeel van deze olie is, dat het ook gebruikt kan worden bij de bereiding, dus ook de binnenkant (roosters e.d.) kun je er mee behandelen. Ook is het dun genoeg om met een plantenspuit in no-time de hele smoker mee in te spuiten.
13:48 26-08-2016
Olaf
Hallo Chris,

ik heb inderdaad de smoker sinds kort aangeschaft. Wanneer de klep te ver open staat verlies de smoker dan alsnog niet te veel hitte?
Geantwoord op: 16:23 26-08-2016

Beste Olaf,

De klep moet eerst een stuk open om genoeg zuurstof voor de vlam te bieden.
Na een poosje kan deze bijna dicht en waar nodig helemaal dicht.

Zo zal je zeker de temperatuur bereiken.

Succes en geniet ervan.

Met vriendelijke groet,
Chris
Multiflame

11:10 23-08-2016
Olaf
Hallo,

Mijn temperatuur blijft niet gelijk, en komt niet boven de 140 graden. Hij zakt te snel en komt niet meer terug op temperatuur. Ik heb houtskool, hout en briketten geprobeerd. Heb je advies hoe ik de temperatuur constant kan houden tijdens het bbqen
Geantwoord op: 22:31 24-08-2016

Beste Olaf,

Het is mij niet bekend welke bbq u gebruikt, dit maakt het lastig om u te informeren.

Indien het een smoker is zou ik adviseren om een klephouder aan te schaffen.
Dit omdat er vermoedelijk te weinig zuurstof bij de vlam komt en hierdoor de temperatuur nooit gehaald zal worden.

Mocht u nog vragen hebben dan verneem ik deze graag.

Met vriendelijke groet,
Chris
Multiflame

22:18 20-05-2016
jelle
Beste oklahomaers

Mochten jullie nog opzoek zijn naar fruit hout om te roken. Alle smaken appel peer noten kers zijn verkrijgbaar hier: www.tigercatlogging.be

Groetjes
Geantwoord op: 23:29 20-05-2016

Beste Jelle,

Bedankt voor uw bijdrage.
Het is alleen jammer dat jullie op de website aangeven enkel in België te leveren.

Met vriendelijke groet,

C. van Asperen

MultiFlame
Heino (Ov)
OklahomaBBQ.nl

09:35 20-05-2016
Michiel
Hallo,

Graag zou ik jullie ervaringen willen weten.
Als ik mijn Oklahoma basic als standaard bbq gebruik. Dus alleen kolen onder het grote rooster. Is dit dan makkelijk schoon te maken? Ben namelijk bang dat het as er niet goed uit komt.
En wat is de hoogte van de temperatuur die kan bereikt worden tijdens het roken?
Geantwoord op: 23:28 20-05-2016

Beste Michiel,

Het as is eenvoudig door te schuiven naar de stook unit waar het weer via het deurtje leeg te halen is.
Hierdoor is de BBQ smoker eenvoudig schoon te maken.

De haalbare temperatuur is zeer sterk afhankelijk van de keuze en kwaliteit van het hout.
Afhankelijk hiervan zijn temperaturen mogelijk van boven de 300 graden.

Met vriendelijke groet,

C. van Asperen

MultiFlame
Heino (Ov)
OklahomaBBQ.nl

20:03 19-04-2016
Redant Peter
sorry voor de andere info moet ergens tussen zijn geslopen
Geantwoord op: 23:23 20-05-2016

Beste Redant Peter,

Geen probleem, ik heb het aangepast.

Met vriendelijke groet,

C. van Asperen

MultiFlame
Heino (Ov)
OklahomaBBQ.nl

20:00 19-04-2016
Redant Peter
in mijn smoker ( in de directe zone) was geen brandkorf dus heb ik er zelf een gemaakt met simpel betonijzer een uitstekende keuze en spotgoedkoop er is wel enige laservaring nodig maar het resultaat is handig ook in de indirecte zone heb ik nog een extra losse brandkorf gelast super proficiat jullie site geeft veel inspiratie in belgie
21:21 28-03-2016
mark
Hallo

ik hoor overal verhalen oven lijnolie.
kan je die ook gebruiken voor een gewone rookoven waar geen lak op zit gewoon blank staal.
en die lak die jullie gebruiken kan ik die ook gebruiken voor een rookoven. Zonder dat er gevaarlijke stoffen vrij komen. Ik heb namelijk last van roest in mijn oven en daar baal ik best wel van.
Als dat kan welke lijnolie en welke lak moet ik daar voor hebben.

groet
mark
Geantwoord op: 09:43 29-03-2016

Beste Mark,

De lak en smoker olie is zeker te gebruiken op de rookoven. De lak moet na het aanbrengen ingebrand worden, hiervoor hebben wij ook een instructie.
Na het inbranden komen er geen gevaarlijke stoffen meer vrij. De olie kan met of zonder lak gebruikt worden echter zal het beter werken ic.m. de lak.

De lak is afhankelijk van de gewenste kleur, alle modellen staan op de website: Spuitbussen
De smoker olie vind u hier: Smoker Olie

Mocht u nog vragen hebben dan verneem ik deze graag.

Met vriendelijke groet,

C. van Asperen

MultiFlame
Heino (Ov)
OklahomaBBQ.nl

18:04 21-03-2016
Redant Peter
is het raadzaam de smoker eerst met lijnzaadolie in te wrijven voor de inbranding?
Geantwoord op: 22:21 21-03-2016

Beste Redant Peter,

Dit is zeker aan te raden.
Het is een aanrader om de bbq mooi te houden en te beschermen.

Afhankelijk van uw gebruik minstens 1x per jaar insmeren.

Met vriendelijke groet,

C. van Asperen

MultiFlame
Heino (Ov)
OklahomaBBQ.nl

19:55 25-01-2016
Jolanda Coster
Super blij zijn we met onze smoker. In het voorjaar van 2015 hebben we hem gekocht. Vele spareribs en ander lekkers heeft er al op gelegen met als hoogtepunt een gepekelde kalkoen van 5,5 kilo op 1e kerstdag.
5 uur heeft hij er op gelegen en we hebben er met 10 man van gegeten.

Ik kan niet wachten tot hij weer opgestookt wordt!

Groet,
Jolanda
Geantwoord op: 20:59 25-01-2016

Beste Jolanda Coster,

Wat geweldig om te horen.
Ik zie dat het kookboek ook nog in backorder staat, zodra deze binnen is zullen wij het direct verzenden zodat het nogmeer mogelijkheden bied om te genieten van de smoker.

Heel veel plezier ermee gewenst.

Met vriendelijke groet,

C. van Asperen

MultiFlame
Heino (Ov)
OklahomaBBQ.nl

23:05 19-10-2015
Kees
Geweldige Oklahoma Smoker voor mijn verjaardag gekregen, gaaf om er mee te spelen en te leren hoe het roken en bbq-en gaat met zo'n ding.

Toch twee vragen;
Is het boek al beschikbaar ?
En welk afdekzeil is het beste ?

Groet,
Geantwoord op: 20:55 25-01-2016

Beste Kees,

Excuses voor de late reactie, ik had hem helaas gemist.
Het kookboek word medio feb. (Eindelijk) binnen verwacht.

De hoezen zijn afhankelijk van het model.
Als u op de website kijkt bij het model staat de hoes er meestal onder waardoor u zeker weet dat het past.
Mocht u het niet kunnen vinden dan ontvang ik graag een bericht en zal het dan voor u nakijken.

Geniet er lekker van

Met vriendelijke groet,

C. van Asperen

MultiFlame
Heino (Ov)
OklahomaBBQ.nl

Berichten: 1 t/m 15 van de 79.
Aantal pagina's: 6
[1] 2 3 4 5 6Ouder